Berga 23 / Lindö / Vallentuna

Mysig lantlig idyll, nära till Upplands Väsby, Vallentuna och Arlanda.

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
92 kvm
Driftkostnad
46 213 kr/år
Tomtarea
2 342 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Berga såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Berga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo mellan Vallentuna och Upplands-Väsby med buss 524 runt hörnet, mitt i en lantlig idyll omgiven av skog och hagar. Fantastisk trädgård och plan anlagd tomt med bärbuskar och odlingslådor.
Total bostadsyta 117 kvm med inglasad veranda. Modernt kök och ett stort vardagsrum med braskamin. Renoverat helkaklat badrum med dusch och tre sovrum samt sovloft.
Rymligt dubbelgarage som idag används som snickeri med kontor. Garaget inrymmer även en vedeldad bastu och tvättstuga samt förråd. Gästhus och jordkällare samt goda förrådsmöjligheter. Stor parkeringsyta med plats för 6 bilar.
Fastigheten är belägen endast 10 min med bil från Vallentuna och Upplands Väsby. Med bil tar det ca 30 min in till Stockholm.
Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. Omgivningarna ger fantastiska möjligheter till långa promenader i vacker kulturbygd
och utmärkta möjligheter finns för den hästintresserade med ett flertal inackorderingsstall i närområdet.

Missa inte chansen att förverkliga ett rogivande boende inbäddat i vacker Roslagsnatur med närhet till centralorterna Vallentuna och Upplands Väsby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.