Fornminnesvägen 27

Fornminnesvägen 27

Slutpris

1 680 000 kr


Vallentuna centrum— Vallentuna

Fornminnesvägen 27


Slutpris
1 680 000 kr

Vallentuna centrum— Vallentuna

Fin 3:a med högt och fritt läge med inglasad balkong i sydväst

Tillfälle att förvärva ett mycket trivsamt boende med väl genomtänkt och tilltalande planlösning. Välplanerad trea med inglasad balkong som vetter mot rogivande skogsallmänning i syd/väst. Genom entrédörr möts du av en rymlig hall som tar dig vidare in till ett lättmöblerat vardagsrum med intill liggande kök och matplats. Stort kaklat badrum med klinkergolv. Två bra sovrum.

På Fornminnesvägen bor du centralt i Vallentuna som erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och cafèr samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Här finns bl.a en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, ridhus och motionsspår.


Boarea
70.5 kvm
Avgift
3 836 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-08

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Fornminnesvägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Fornminnesvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.