Gävsjövägen 1B

Gävsjövägen 1B

Slutpris

8 025 000 kr


Uthamra— Vallentuna

Gävsjövägen 1B


Slutpris
8 025 000 kr

Uthamra— Vallentuna

Enplansvilla i södra Vallentuna

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla i gott skick uppförd 2015 i södra Vallentuna, belägen precis på gränsen till Täby. Med fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen.
Bilen parkerar ni bekvämt i garaget och på uppfarten finns ytterligare parkeringsplatser. Laddstolpe för elbil är installerad.

Huset är mycket bra planerat där köket smälter samman med vardagsrummet i en perfekt symbios av modern design och funktion. Det generösa vardagsrummet imponerar med en takhöjd om 4,3 meter som ger en känsla av rymd och luftighet. Här kan ni njuta av avkopplande stunder vid den mysiga braskaminen som sprider härlig värme i hemmet under hösten och vintern.

Hemmet går inte bara i linje med modern stil, utan även med modernt energitänk. Låga energikostnader är en självklarhet här, och med en laddstolpe för elbil kan ni enkelt ta klivet mot en hållbar framtid. Garaget erbjuder inte bara bekväm parkering, utan ger också utrymme för hobbyverksamhet eller extra förvaring.

Den genomtänkta och planerade trädgården är en prunkande oas av grönska och skönhet. Här finns ett växthus för de gröna fingrarna och en välskött trädgårdstomt med eleganta planteringar som skapar en inbjudande atmosfär. En jordkällare finns till hands för förvaring av godsaker från trädgården och den stenlagda uteplatsen erbjuder perfekt plats för utomhusmiddagar och avkoppling.

Välkommen på visning!


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
41 264 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-30

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Gävsjövägen såldes av oss 2023-08-30. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Gävsjövägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.