Kårsta-Nyby 3

Kårsta-Nyby 3

Slutpris

4 300 000 kr


Vallentuna

Kårsta-Nyby 3


Slutpris
4 300 000 kr

Vallentuna

Bo på landet i fräsch 1-plansvilla från A-hus om 135 kvm med stor tomt i sydväst.

Här ges ett unikt tillfälle att förvärva en mycket yteffektiv 1-plans villa från A-hus om 135 kvm byggår 2006 med naturskönt läge.
Villan är inredd med ett stort vardagsrum med ryggåstak och höga fönsterpartier i söder för maximalt ljusinsläpp samt en värmande täljstenskamin. Kök med moderna maskiner samt stor matplats och bardisk mot vardagsrummet. Fyra bra sovrum varav tre med garderober. Rymligt helkaklat duschrum med badkar och dusch samt helkaklad gäst-wc. Tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin samt centraldammsugare. Hela huset har vattenburen golvvärme. Trädgårds/naturtomt om 2.090 kvm med sol hela dagen. Solcellspaneler monterade 2022,

I anslutning till fastigheten finns äldre byggnad med renoveringsbehov som har används som kontor med kök och badrum och rymligt rum samt mindre garagedel med en arbetsbänk.

Fastigheten är belägen 14,5 km från Vallentuna Centrum och 2 km till Roslagsbanan och Ekskogens station som tar er in till Stockholm, Tekniska Högskolan inom 35 min.

Här på landsbygden i vackra Vallentuna finns många möjligheter till aktiv fritid. Omgivningarna ger fantastiska möjligheter till långa promenader i vacker kulturbygd.

Missa inte chansen att förverkliga ett rogivande boende inbäddat i vacker Roslagsnatur med närhet till centralorterna Vallentuna och Täby.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
45 332 kr/år
Tomtarea
2 090 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Kårsta-Nyby såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Kårsta-Nyby.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.