Sök Meny
Såld

Vallentuna / Mörbylundsvägen 5

Populärt 1-planshus i barnvänligt område

Fristående 1-plans vinkelgrupphus i barnvänligt område med fin natur in på knuten. Lugnt och centralt beläget med närhet till Vallentuna centrum.
Huset rymmer fyra sovrum och ett stort vardagsrum som kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Kök med moderna vitvaror och rymlig matplats för det stora middagssällskapet i anslutning till köket. Huset erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch, gästwc och praktisk tvättstuga med grovingång. Goda förrådsmöjligheter via stor klädkammare och ett förråd/hobbyrum. Huset är välskött med många detaljer i originalutförande från -70 talet.
Lättskött plan trädgårdstomt som på entrésidan är formad som en innergård och ramas in av högt plankstaket och ett fristående rymligt förråd. Garage i länga samt fina lekplatser i området. Gångavstånd till bra förskolor/skolor i närområdet.

Här i Vallentuna är det nära till naturen och Vallentunasjön. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.
Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker , banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.

Varmt välkomna till ett perfekt boende för barnfamiljen nära förskolor, skolor, buss, centrum och grönområde.

Sponsrade länkar
Vallentuna
Mörbylundsvägen 5
Slutpris: 3 800 000 kr
Boarea/biarea: 147/12 kvm
Driftkostnad: 40 037 kr/år
Tomtarea: 400 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-01-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Vallentuna / Mörbylundsvägen