Mörbylundsvägen 5 / Vallentuna

Populärt 1-planshus i barnvänligt område

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
147/12 kvm
Driftkostnad
40 037 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Mörbylundsvägen såldes av oss 2017-01-30. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Mörbylundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mörbylundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fristående 1-plans vinkelgrupphus i barnvänligt område med fin natur in på knuten. Lugnt och centralt beläget med närhet till Vallentuna centrum.
Huset rymmer fyra sovrum och ett stort vardagsrum som kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Kök med moderna vitvaror och rymlig matplats för det stora middagssällskapet i anslutning till köket. Huset erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch, gästwc och praktisk tvättstuga med grovingång. Goda förrådsmöjligheter via stor klädkammare och ett förråd/hobbyrum. Huset är välskött med många detaljer i originalutförande från -70 talet.
Lättskött plan trädgårdstomt som på entrésidan är formad som en innergård och ramas in av högt plankstaket och ett fristående rymligt förråd. Garage i länga samt fina lekplatser i området. Gångavstånd till bra förskolor/skolor i närområdet.

Här i Vallentuna är det nära till naturen och Vallentunasjön. Utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns bl.a en modern gym/simanläggning i centrum samt utomhusbadet Kvarnbadet med 50 meters bassäng. Vallentuna IP med ishall, fotbollsplaner samt motionsspår. Här finns även ett bra utbud på golfanläggningar och ridstall.
Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker , banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett nytt fint bibliotek och kulturhus.

Varmt välkomna till ett perfekt boende för barnfamiljen nära förskolor, skolor, buss, centrum och grönområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration