Sormenvägen 50

Sormenvägen 50

Slutpris

4 950 000 kr


Lindö— Vallentuna

Sormenvägen 50


Slutpris
4 950 000 kr

Lindö— Vallentuna

Välkomna till ett av områdets bästa läge! Påkostad villa om 140 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Vacker anlagd trädgård med Magnolior och ett flertal perenner. Stilrent kök från Kvik-kök i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus från höga fönster i söder samt utgång till solterrass i nordväst med utespa. Vardagsrummet har en fantastisk takhöjd om hela fem meter med en värmande braskamin. Fyra sovrum och ett allrum samt två badrum och tvättstuga. I samfällighetsavgiften ingår bredband (ComHem) , va/avlopp, sophämtning och kabeltv. Carport och förråd finns direkt utanför entrédörren. Bra med förvaringsmöjligheter i ett flertal skjutdörrsgarderober samt i rymligt kallförråd om 15 kvm. Nyrenoverad solaltan med ribbstaket med morgon- och förmiddagssol. Gångavstånd till buss, tennisbanor och golfbanor.

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett prisbelönt bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.

Välkomna till natursköna Lindö i utkanten av Vallentuna centralort med vy över öppna landskap.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
45 005 kr/år
Tomtarea
346 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-07-02

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sormenvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Sormenvägen.

Boka värdering

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.