Sormenvägen 50 / Lindö / Vallentuna

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
45 005 kr/år
Tomtarea
346 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Sormenvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Sormenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett av områdets bästa läge! Påkostad villa om 140 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Vacker anlagd trädgård med Magnolior och ett flertal perenner. Stilrent kök från Kvik-kök i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus från höga fönster i söder samt utgång till solterrass i nordväst med utespa. Vardagsrummet har en fantastisk takhöjd om hela fem meter med en värmande braskamin. Fyra sovrum och ett allrum samt två badrum och tvättstuga. I samfällighetsavgiften ingår bredband (ComHem) , va/avlopp, sophämtning och kabeltv. Carport och förråd finns direkt utanför entrédörren. Bra med förvaringsmöjligheter i ett flertal skjutdörrsgarderober samt i rymligt kallförråd om 15 kvm. Nyrenoverad solaltan med ribbstaket med morgon- och förmiddagssol. Gångavstånd till buss, tennisbanor och golfbanor.

Vallentuna Centrum erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av butiker, banker, vårdcentral, apotek, restauranger och caféer samt ett prisbelönt bibliotek och kulturhus.
Här i Vallentuna är det nära till naturen och utbudet av fritidsaktiviteter i kommunen är stort. Det finns en modern gym/simanläggning, ishall, golfbanor, fotboll, ridning, tennis, motionsspår mm.

Välkomna till natursköna Lindö i utkanten av Vallentuna centralort med vy över öppna landskap.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.