Vasavägen 17 / Lindholmen / Vallentuna

Stor familjevilla i mycket gott skick!

Slutpris
4 710 000 kr
Boarea/biarea
108/96 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Totalareal
1 564 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Vasavägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Vasavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett av Lindholmens populäraste villaområden. Lummigt inbäddad av granhäck och syren finner ni denna fina familjevilla om totalyta 204 kvm med stora sällskapsutrymmen och fina lekytor för barnen. Villan har löpande renoverats till ett mycket bra skick.
Nytt IKEA-kök och matplats för det stora middags sällskapet. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier.
I anslutning till köket når man den trevliga solaltanen om 75 kvm som är delvis inglasad. Entréplan erbjuder två stora sovrum och nyrenoverat sobert inrett badrum med dusch.
Källarvåningen rymmer ett stort allrum i vinkel med öppenspis och ett stort hobbyrum samt två förråd. Nyrenoverad tvättstuga med grovingång. Stort sovrum med egen ingång samt duschrum.
Trevlig barnvänlig plan trädgårdstomt med gräsmatta. Stor insynskyddad trädäckad altan i sydväst i anslutning till farstukvisten.
Isolerat garage om 40 kvm. P-plats för fyra bilar på uppfarten. Bergvärme.
Barnvänligt område med skola och förskola inom promenadavstånd. Lindholmen har en ICA-affär med post.
Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Närhet till golfbana och idrottsplats med bl.a fotbollsplan och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration