Råckstavägen 80

Råckstavägen 80

Slutpris

3 000 000 kr


Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Råckstavägen 80


Slutpris
3 000 000 kr

Vällingby Parkstad - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Ljus och luftig 4:a men öppen planlösning och inglasad balkong!

Välkommen till Råckstavägen 80! Denna fantastiska lägenhet på 100,5 kvm har allt du behöver. Med en inglasad balkong kan du njuta av utomhuslivet året runt. Den luftiga och öppna planlösningen ger dig gott om utrymme att trivas och umgås. Lägenheten är ljus och i fint skick, vilket ger en behaglig atmosfär. Missa inte chansen att bo i detta underbara hem!

Området präglas av grönska och lugn, vilket ger en avkopplande atmosfär. Här finns det gott om naturområden och parker, perfekta för promenader och rekreation.

Området erbjuder också bekvämligheter så som flera matbutiker, restauranger och caféer som tillfredsställer dina dagliga behov. För shoppingälskare ligger Vällingby Centrum samt Bromma Blocks inom bekvämt avstånd, där det finns ett brett utbud av butiker, biograf och andra nöjesaktiviteter.

Kommunikationerna är utmärkta, med tunnelbanestationen Råcksta endast en promenad bort. Detta ger dig smidig tillgång till centrala Stockholm och andra delar av staden. Dessutom finns det bra bussförbindelser som underlättar pendling och utforskning av närliggande områden.

För familjer finns det flera skolor och förskolor i närheten, vilket gör området till ett attraktivt område för barnfamiljer. Det finns även idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som håller hela familjen engagerad och underhållen.

Sammanfattningsvis får du en harmonisk och bekväm livsstil med närhet till natur, bekvämligheter och goda kommunikationer. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av en balanserad livsstil samtidigt som du har tillgång till stadens bekvämligheter.


Boarea
100.5 kvm
Avgift
7 239 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Råckstavägen såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Råckstavägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, assisterande mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.