Björnidegränd 39 / Kälvesta / Vällingby / Stockholm

Insynsskyddad grändvilla i barnvänligt område!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
127/122 kvm
Driftkostnad
63 182 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
9 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnidegränd såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Björnidegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kälvesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att att köpa en av dom attraktivaste grändvillorna i Kälvesta. De är väldigt efterfrågade och mycket omtyckta!
Här finner du ett stort familjehus med rejäla ytor på totalt ca 249 kvm. På entréplan har du ett stort härligt sällskapsdel med härlig ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entréplanet finns även ett kök med matplats för 4-6 personer, 3 ljusa sovrum, duschrum och gäst-wc. Från sällskapsrummet når du den härliga trädäckade altanen med sol under hela dagen i söder- och västerläge. Den inredda källaren har ett stort sovrum och ett ännu större allrum- perfekt tillhåll för barnen och deras kompisar. Till källarplanet har du en egen ingång som gör att man lätt kan göra om till en uthyrningsdel. Det finns gott om förvaring via garderober och förråd. Finns även dusch, bastu, gäst-wc och ett hobbyrum som man kan göra om till sovrum om man vill.

Garage i länga och gästparkering finns i området, likaså lekplatser för de små.
Garage, sophämtning, snöröjning, TV och bredband ingår i samfälligheten samt medelförbrukning av värme och vatten.
Här är det nära gångavstånd till förskolor, skolor, affärer och bra kommunikationer!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.