Funäsgatan 6, Vån 4

Funäsgatan 6, Vån 4

Slutpris

2 550 000 kr


Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Funäsgatan 6, Vån 4


Slutpris
2 550 000 kr

Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Nyproducerad tvåa i populära Vällingby Parkstad med en fantastisk balkong!

ACCEPTERAT PRIS! Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2019) och välplanerade tvåa om 51 kvm i populära BRF Wellingeby. Denna hemtrevliga bostad erbjuder öppna sociala ytor som bidrar till lägenhetens rymd. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Bostaden erbjuder en hall som direkt påvisar lägenhetens fina standard med gott om förvaring- och avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Köket är modernt och stilrent med goda förvaringsmöjligheter. Köket och vardagsrummet är i en härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus, vilket skapar en fantastisk atmosfär. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen om hela 13 kvm med härlig utsikt och plats för både loungegrupp och övrigt möblemang. Med milsvid utsikt och bra solläge är detta en perfekt balkong att spendera varma sommardagar på med familj och vänner. Bostadens rogivande sovrum erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaring i garderober med skjutdörrar.

BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen erbjuder ett kalasrum (innehållande en gemensamhetsyta samt två övernattningsrum), ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling. Föreningen har 60 garageplatser, 8 utomhusparkeringar samt 21 platser i P-hus Råcksta vid Råcksta tunnelbanestation.

Vällingby Parkstad är ett mycket attraktivt område som erbjuder en kombination av moderna bostäder tillsammans med närhet till grönområden, kommunikationer och ett stort serviceutbud. Gångavstånd till Vällingby centrum med shopping, matbutiker, biograf, caféer och restauranger. Närhet till fina promenadstråk och bad vid Mälaren samt mycket bra kommunikationer. Råckstas tunnelbanestation ligger med endast ca 5 minuters gångavstånd och tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Hemköp finns i det lilla centrumet intill tunnelbanestationen, även sushi-restaurang, ett fik, en krog samt ett gym finns här.

Välkommen att kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Gabriel Nordenhaag
Tel: 072-363 51 66


Boarea
51 kvm
Avgift
3 033 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 13 (Hiss finns)
Såld
2023-04-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Funäsgatan såldes av oss 2023-04-18. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Funäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.