Håsjögränd 2, 8 tr / Vällingby Parkstad- Råcksta - Vällingby / Vällingby / Stockholm

Magnifik utsikt från ljus 4:a om 85 kvm.

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 862 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håsjögränd såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Håsjögränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Parkstad- Råcksta - Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera en trevlig och ljus fyrarummare om 85 kvm på Håsjögränd 2, med magnifik utsikt ut över takåsarna och trädkronorna. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med direkt utgång till möblerbar balkong i sydöstläge, tre väl tilltagna sovrum och ett bra arbetskök med plats för ca 4 -6 personer runt matbordet. Vidare finner ni ett helkaklat badrum samt gäst-wc i anslutning till det ena sovrummet. Exceptionellt bra förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Trakten kring Råcksta bjuder på härliga grönområden och bostaden har direkt närhet till tunnelbanan som tar er till Stockholm city på ca 25 minuter!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.