Jämtlandsgatan 152

Jämtlandsgatan 152

Slutpris

3 635 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Jämtlandsgatan 152


Slutpris
3 635 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Nyrenoverad 3:a med två härliga balkonger i fritt läge!

Varmt välkommen till Jämtlandsgatan 152!

Totalrenoverad lägenhet om 3 rum och kök högt belägen över Vällingby med två balkonger i fritt läge. Invändigt möts vi av en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till trevlig samvaro och middagsbjudningar. Köket är helt nyrenoverat med nya fräscha vitvaror och bra med arbetsytor för den som gillar att laga mat. Stort nyrenoverat helkaklat badrum med allt du behöver i form av tvättmaskin, torktumlare, dusch, handdukstork, toalett, handfat & golvvärme. Två sovrum med plats för sängar och garderober, varav ena är i direkt anslutning till en av de två härliga balkongerna. De två balkongerna förlänger sommaren, här kan du njuta av många härliga soltimmar med utsikt över Vällingby. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar som tillsammans med alla fönster ger ett härligt ljus i bostaden.

Svårslaget läge nära Vällingby Centrums rika serviceutbud och goda kommunikationer i form av tunnelbana och flera busslinjer. Butiker, restauranger, caféer, bibliotek, flera mataffärer, biograf, diverse gym samt sim- och idrottshall i området. Nära Grimsta naturreservat och Mälaren med bad och vackra promenadstigar.

En lägenhet som måste ses på plats!

Kontakta mäklaren för en privatvisning!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 722 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 11 (Hiss finns)
Såld
2022-07-19

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Jämtlandsgatan såldes av oss 2022-07-19. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Jämtlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.