Kirunagatan 25I, Vån 2 / Vällingby Centrum / Vällingby / Stockholm

Ljuvlig etagelägenhet belägen på attraktiv adress i Vällingby C!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 376 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 och 3
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Vällingby C saluförs nu en ljuvlig etagelägenhet. Mysigt läge på lugna Kirunagatan, med såväl tunnelbanan, grönområden som Vällingbys serviceutbud runt hörnet, återfinns denna fantastiska tvåa i etage med social planlösning. Sällskapsdelen, som har delvis öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Bostaden bjuder på generösa ytor för att umgås med vänner och släkt. Smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna, som bjuder på utsikt i två väderstreck, tack vare den genomgående planlösningen. Mysigt och insynsfritt sovrum på övervåningen med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter via en skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum i stilrena materialval. Ord räcker inte till för att beskriva känslan, det måste upplevas på plats.

Här bor du även i en populär bostadsrättsförening. Läget som sådant är verkligen optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholms puls på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolar och skolor. För dig som är gillar natur finns det fantastiska promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen hem!

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.