Kirunagatan 19

Kirunagatan 19

Slutpris

2 525 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 19


Slutpris
2 525 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Ljus tvåa med balkong över trädtopparna

Varmt välkommen till en välplanerad tvåa på 56 kvm i centrala Vällingby. Bostaden är belägen på femte våningen av nio och har fönster samt balkong mot sydväst. Den välkomnande möblerbara hallen öppnar sig mot ett rymligt vardagsrum/kök i öppen planlösning med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till den ljusa stora balkongen med trägolv och markis. Längst in i bostaden finns sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Bostaden har ett fräscht badrum, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket är utrustat med ny diskmaskin och gott om skåp- och bänkutrymmen, som inbjuder till många trevliga middagar. En extra bonus är en rymlig klädkammare belägen i hallen. Sammanfattningsvis är det en modern, ljus och luftig bostad med ogenerat läge högt över trädtopparna och närhet till samhällsservice.

Här bor du även i en populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Läget är optimalt och unikt. Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser med ett fåtal meter till Vällingby Centrum samt närhet till utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på endast 29 min. Vällingby Centrum erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. I närheten finns även förskolor och skolor. I området finner vi flera grönområden samt promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Välkommen till Kirunagatan 19.
För mer information kontakta Denise Hägerstrand,
0732319103


Boarea
56 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-08-17

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2021-08-17. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.