Kirunagatan 17, vån 5

Kirunagatan 17, vån 5

Slutpris

2 125 000 kr


Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Kirunagatan 17, vån 5


Slutpris
2 125 000 kr

Vällingby Centrum— Vällingby— Stockholm

Högt upp i huset - välplanerad 2:a med stor balkong mot grönskan!

Välkommen till Kirunagatan 17 - en oemotståndlig pärla belägen i centrala Vällingby. Denna smakfulla 2:a på 56 kvm, belägen på femte våningen av nio, erbjuder en fantastisk livsstil med sina sydvästvända fönster och balkong mot grönskan utan insyn.

När du kliver in genom den välkomnande möblerbara hallen, öppnar sig ett rymligt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Här finner du gott om plats för både soff- och matgrupp, perfekt för att umgås med familj och vänner. Den ljusa och rymliga balkongen, utrustad med en markis, förlänger utrymmet och ger möjlighet till soliga utomhusmiddagar och avkopplande stunder. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive diskmaskin, och erbjuder gott om skåp- och bänkutrymme för matlagning och förvaring.

Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng. Praktiska garderober ger generöst med förvaring för kläder och personliga tillhörigheter. Det fräscha badrummet är stilfullt inrett med vackert kakel och klinker. Här finner du även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Extra förvaringsutrymme finns i form av en klädkammare i hallen samt ett förråd i källaren.

Kirunagatan är en av Vällingbys mest eftertraktade adresser och erbjuder en oslagbar livsstil. Med endast några få meter till Vällingby Centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Här hittar du ett brett utbud av shopping, restauranger, biograf och mysiga caféer. Tack vare närheten till tunnelbanans gröna linje tar det endast 29 minuter att nå Stockholm City, vilket gör pendlingsavståndet bekvämt och enkelt. För den naturälskande finns flera grönområden, vackra promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten. Varje byggnad har tvättstuga vid entréplan, stora förråd, cykelrum samt barnvagnsrum.

Missa inte chansen att förvärva denna underbara bostad på Kirunagatan 17!
Moa Örnberg
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
073-231 38 04


Boarea
56 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Kirunagatan såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Kirunagatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.