Multrågatan 120, Vån 2

Multrågatan 120, Vån 2

Slutpris

2 100 000 kr


Vällingby Centrum - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Multrågatan 120, Vån 2


Slutpris
2 100 000 kr

Vällingby Centrum - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Fantastiskt fin och välplanerad 2:a med balkong i idyllisk miljö!

Välkomna till denna mysiga tvåa utmärkt belägen med närhet till populära Vällingby Centrum och Råcksta C. Här erbjuds en optimalt planerad och modern lägenhet som präglas av ett fantastisk ljus. Perfekt boende för paret eller singeln med högt ställda krav på sitt boende.

En ljus och trevlig hall bjuder in till en lägenhet med goda förvaringsmöjligheter genomgående. Det stilrena köket från Ballingslöv bjuder på generösa arbetsytor och där finns gott om plats för matbord och stolar, en perfekt plats för svårslagna middagar. Socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generösa sällskapsytor och otroligt vacker utsikt. Ett hem med plats för både vardagsliv och festligheter.

I den här underbara tvåan finns en mysig, insynsskyddad och solig balkong som verkligen höjer livskvaliteten. Här kan ni njuta av vackra morgnar och härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen. Plats för bord, stolar och växter för er med gröna fingrar.

Detta idylliska och trivsamma område i Vällingby/Råcksta är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, naturnära och ostört. Här har du nära till allt vardagen kräver, köpcentrum, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, gym och förskola.

Välskött och solid BRF med flertalet stora renoveringar bakom sig. I huset finns även en ny tvättstuga, utrustad med flertalet maskiner. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd för mycket god förvaring.

Välkomna hem till mysiga Multrågatan 120!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 834 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-11-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.