Multrågatan 19, 4 tr / Vällingby Parkstad - Råcksta - Vällingby / Vällingby / Stockholm

Trea om 73 kvm med hiss och balkong.

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
73.2 kvm
Avgift
4 191 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Multrågatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Multrågatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby Parkstad - Råcksta - Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina trea om 73 kvm belägen i populära Råcksta/ Vällingby Parkstad. Hiss och balkong med fritt läge. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick. Parkettgolv i alla rum. Stambytt helkaklat badrum. Nya tvättstugor byggdes 2016 i varje hus. Föreningen har gott om parkeringsplatser och garageplatser. Nyöppnade Hemköp ligger rakt över gatan. Bostaden är lugnt belägen i populära Råcksta/Vällingby Parkstad och endast 100 m till tunnelbanan som tar er till Stockholm central på ca 25 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.