Multrågatan 25

Multrågatan 25

Slutpris

3 000 000 kr


Råcksta— Vällingby— Stockholm

Multrågatan 25


Slutpris
3 000 000 kr

Råcksta— Vällingby— Stockholm

4:a med balkong högt upp i huset centralt belägen i Råcksta

Nu finns möjligheten att förvärva denna fyra om 88kvm högt upp i huset. Multrågatan 25 är en välplanerad lägenhet med smart planlösning, centralt belägen i Råcksta. Rymliga rum och genomgående materialval. Parkettgolv i samtliga rum och vitmålade väggar. Bostaden erbjuder tre rymliga och ljusa sovrum, en stor hall med goda förvaringsmöjligheter, walk-in closet, helkaklat badrum och en gäst-wc. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två olika vädersträck. Härlig balkong i trevligt västerläge, här finns sol från eftermiddag till kväll. Cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga finns i huset. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Här bor ni enkelt och bekvämt med närhet till Vällingby centrum.

Området är mycket attraktivt med närhet till grönområden, kommunikationer, lekparker, förskolor och skolor samt ett stort serviceutbud. Gångavstånd till Vällingby centrum med shopping, matbutiker, biograf, caféer och restauranger. Närhet till fina promenadstråk och bad vid Mälaren samt mycket bra kommunikationer. Råckstas tunnelbanestation ligger med endast ca 5 minuters gångavstånd och tar dig till Stockholm City på ca 20 minuter. Hemköp finns i det lilla centrumet intill tunnelbanestationen, även sushi-restaurang, ett fik, en krog samt ett gym finns här.

Välkommen att kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
88 kvm
Avgift
5 817 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Multrågatan såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Multrågatan.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.