Östersundsgatan 6, Bv / Vällingby - Råcksta / Vällingby / Stockholm

Underbar gavel 4:a med radhuskänsla i populärt kvarter!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 815 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2018-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östersundsgatan såldes av oss 2018-07-02. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Östersundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby - Råcksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med eftertraktat gavelläge ligger denna ljus och väldisponerad 4:a med radhuskänsla och två grönskande uteplatser. Bostaden bjuder på en väl genomtänkt planlösning och ett generöst ljusflöde via stora fönsterpartier åt tre olika väderstreck. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet erbjuder en social sällskapsyta för middagar och umgänge med familj eller vänner. Här erbjuds du tre väl tilltagna och rofyllda sovrum. Stort badrum i ljusa och moderna materialval utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en gäst WC. Ypperliga förvaringsmöjligheter via walk-in closet samt flertalet garderober.

Belägen i Brf Råckringen som är en stabil förening med välskötta fastigheter. Garage och externt förråd i källaren som nås via hissen. I en av föreningens lokaler kommer matbutiken Hemköp att öppna under våren 2019. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-TV från Telia.

Här bor du i ett mycket lugnt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer (precis intill tunnelbanans gröna linje), matbutik, natur, fantastiska promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten och badplatser. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger och biograf och mysiga caféer.

En bostad att trivas i som bör ses – Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset, 073-231 91 03

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration