Råckstavägen 82 / Råcksta-Vällingby / Vällingby / Stockholm

Lägenhet med radhuskänsla i populära Råcksta!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 132 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns)
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råckstavägen såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Råckstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råcksta-Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Råckstavägen 82. Välplanerad lägenhet med solljus från tre olika vädersträck. Härligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök med matplats. Stor uteplats med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Helkaklat stort badrum med golvvärme och alla andra bekvämligheter. Rymligt sovrum med garderober längs väggen. Du har även ett extra rum som kan användas som arbetsrum eller walk-in closet. Bra förening med stabil ekonomi.

Här har du nära till kommunikationer och affärer då Vällingby centrum ligger en promenad bort. En promenad bort så har du Råcksta. Eftersom området är gammalt är det mycket grön områden runtomkring. Det finns fina promenadvägar åt många håll t ex runt Kyrksjön i Bromma. Ängbybadet och Kanaanbadet med fina stränder, minigolf, café, bar mm. ligger på 15 minuters cykelavstånd.

En bostad att älska att bo i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.