Råckstavägen 27 / Råcksta-Vällingby / Vällingby / Stockholm

Perfekta ettan i Råcksta.

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 659 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råckstavägen såldes av oss 2020-05-04. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Råckstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råcksta-Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Råckstavägen 27. Här finner du denna ljusa optimalt planerade etta.
Här erbjuds du öppen planlösning mellan Myresjö-köket och allrummet och härlig stor balkong. Helkaklat badrum med badkar och bekvämligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare.

Här har du inte långt till mycket goda kommunikationer, tunnelbanan Råcksta ligger bara ca 5 minuter bort från lägenheten. Som tar dig till Stockholm Central på ca 25 minuter.

Nyöppnad fräsch matbutik finns i lilla centrumet intill tunnelbanan. Här finns även sushi-restaurang, ett fik, och en krog.
Närheten till Vällingby Centrum, där det mesta man behöver för sina dagliga inköp finns, gör att de flesta väljer att göra inköpen där.

Trakten kring Råcksta bjuder på härliga grönområden. Ta gärna en promenad kring Råcksta träsk, som en ljum sommarkväll bjuder på ett rikt djurliv. En gång i tiden, då vattennivån var betydligt högre, hade Råcksta träsk förbindelse med Bromma. På cykelavstånd finns Kaananbadet, som inbjuder till rekreation av olika slag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.