Vemdalsgatan 4

Vemdalsgatan 4

Slutpris

3 750 000 kr


Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Vemdalsgatan 4


Slutpris
3 750 000 kr

Råcksta - Vällingby Parkstad— Vällingby— Stockholm

Exklusiv 3:a i omtalade Råcksta Herrgård

Välkommen till Råcksta herrgård där historia och modern bekvämlighet möts i denna fantastiska vindsvåning med anor från 1700-talet. Med sina vitmålade takbjälkar erbjuder denna bostad en unik atmosfär som tar dig tillbaka i tiden samtidigt som den erbjuder alla moderna bekvämligheter du behöver.

Herrgården byggdes om till 6 stycken lägenheter av Urban Properties mellan 2015-2016. Dem har bevarat den äldre arkitekturen och charmen samtidigt som dem har anpassats till en moderna livsstil. Resultatet är en perfekt harmoni mellan gammalt och nytt, där du kan njuta av det bästa av båda världar.

Lägenheten erbjuder tre rymliga rum, varav två stora sovrum med gott om förvaringsmöjligheter för att rymma alla dina ägodelar. Den öppna planlösningen med köket och vardagsrummet i ett, skapar en perfekt plats att umgås och bjuda in gäster där du kan vara en del av samtalet samtidigt som du förbereder kvällens måltid i det eleganta köket. I vardagsrummet kan du njuta av vackra detaljer som de vitmålade takbjälkarna, som ger en elegant touch till rummet och skapar en känsla av rymd och karaktär.

Denna vindsvåning är inte bara en bostad, det är en möjlighet att leva i historiens skönhet med alla moderna bekvämligheter. Varje dag kommer du att vakna upp till det vackra ljuset som strömmar in genom fönstren och känna dig inspirerad av den unika atmosfären.

Så om du söker en exklusiv bostad som kombinerar historisk charm med modern livsstil, leta inte längre.

Välkommen till Vemdalsgatan 4

Kontakta mig gärna om du har frågor!
Gabriel Nordenhaag, Mäklarhuset,
072-363 51 66


Boarea
72 kvm
Avgift
5 517 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-10-19

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vemdalsgatan såldes av oss 2023-10-19. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Vemdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.