Viltorpsbacken 35 / Vällingby / Stockholm

Radhus i nyskick i barnvänligt område!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
104/69 kvm
Driftkostnad
43 388 kr/år
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-06-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Viltorpsbacken såldes av oss 2019-06-08. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Viltorpsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vällingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att köpa ett radhus på Viltorpsbacken som håller på att renoveras. Det är ett försäkringsärende så försäkringsbolaget kommer att återställa radhuset till så gott som nyskick. Man har nu möjligheten att påverka mycket av valen själv som med golv, väggar, kök och badrum. Så för dig som vill göra det här boendet till precis ditt drömboende, nu har du chansen! Radhuset ligger i ett barnvänligt område i Vällingby. Mycket tack vare lugna innergårdar med gräs och lekplatser gör det här området till det perfekta boendet för barnfamiljer. Radhuset är 173 kvm (inklusive biytan). Förskola och grundskola finns i närområdet.

10 minuters promenad till Tunnelbana eller 5 minuter med buss till Vällingby Centrum. Därifrån tar det ca 25 min till T-centralen. Vällingby Centrum har shopping, restauranger och en biograf att erbjuda. Grimstaskogen och Mälaren finner du också på promenadavstånd, där har du fotbollsplaner med konstgräs, Grimstaskogens naturreservat, Vällingby Ridcenter med utbildning för alla åldrar och ett par badstränder.

Kontakta mäklaren för mera information om visning!

Patrik Lidholm
Tel:0732313808

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration