Viltorpsbacken 35

Viltorpsbacken 35

Slutpris

4 500 000 kr


Vällingby— Stockholm

Viltorpsbacken 35


Slutpris
4 500 000 kr

Vällingby— Stockholm

Radhus i nyskick i barnvänligt område!

Nu har du möjligheten att köpa ett radhus på Viltorpsbacken som håller på att renoveras. Det är ett försäkringsärende så försäkringsbolaget kommer att återställa radhuset till så gott som nyskick. Man har nu möjligheten att påverka mycket av valen själv som med golv, väggar, kök och badrum. Så för dig som vill göra det här boendet till precis ditt drömboende, nu har du chansen! Radhuset ligger i ett barnvänligt område i Vällingby. Mycket tack vare lugna innergårdar med gräs och lekplatser gör det här området till det perfekta boendet för barnfamiljer. Radhuset är 173 kvm (inklusive biytan). Förskola och grundskola finns i närområdet.

10 minuters promenad till Tunnelbana eller 5 minuter med buss till Vällingby Centrum. Därifrån tar det ca 25 min till T-centralen. Vällingby Centrum har shopping, restauranger och en biograf att erbjuda. Grimstaskogen och Mälaren finner du också på promenadavstånd, där har du fotbollsplaner med konstgräs, Grimstaskogens naturreservat, Vällingby Ridcenter med utbildning för alla åldrar och ett par badstränder.

Kontakta mäklaren för mera information om visning!

Patrik Lidholm
Tel:0732313808


Boarea/biarea
104/69 kvm
Driftkostnad
43 388 kr/år
Tomtarea
202 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-06-08

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Viltorpsbacken såldes av oss 2019-06-08. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Viltorpsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.