Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Västerhaninge / Västerhaninge - Nedersta
Växelbruksvägen lgh nr 39
Accepterat pris: 2 950 000 kr
Boarea/biarea: 93/2 kvm
Avgift: 4 352 kr/mån
Driftkostnad: 1 000 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Nyproduktion / Västerhaninge - Västerhaninge - Nedersta / Växelbruksvägen lgh nr 39

Nyproducerat BR-radhus - inflytt 2017

UNIK CHANS - NYPRODUCERAT & SVANENMÄRKT I KVARTERET ÅRSTIDERNA

Med inflyttning planerad redan under kvartal 4 - 2017 byggs detta Svanenmärkta radhus i två våningar med generöst trädäck. uteplatser med gräsytor och allt som behövs för ett bekvämt boende däribland parkeringsplats utanför det egna radhuset.
Njut av ett välplanerat 93 kvadratmeter stort radhus, fördelat på 4 rok med mycket generösa förvarings- och förrådsutrymmen. Den sociala planlösningen på entréplan erbjuder ett stort ljusinsläpp och utgång till trädäck och gräsyta i perfekt sydvästläge. Mellan husen finns en häck mot grannen och lokalgatan samt en privat gräsyta. De två uteplatserna som finns är ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling. Upp till 3 st sovrum finns på våningsplan och de två rymliga badrummen är optimalt planerade, allt för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

Brf Höstdagsjämning är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden.
Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhanige.
Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

Varmt välkommen till en unik chans - FÖRST TILL KVARN - kontakta mäklaren redan idag!

Sponsrade länkar

Provmöblera
Välkommen till lgh 39 i Brf Höstdagsjämning i Nedersta
Välkommen till lgh 39 i Brf Höstdagsjämning i Nedersta
Inspirationsbild kök från Marbodal
Inspirationsbild kök från Marbodal
Bostadens placering, se pil
Bostadens placering, se pil
Planlösning entréplan
Planlösning entréplan
Planlösning våningsplan
Planlösning våningsplan
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Nedan följer en disposition över BR-radhuset och en beskrivning.


  ENTRÈPLAN
  Hela entréplanet har golvvärme.

  - HALL
  I entrén möter en klinkerförsedd hall med skjutdörrsgarderob som döljer ytterkläder och skor och håller hallen snygg.
  Målade vägg och takytor

  - BADRUM
  Precis bredvid hallen ligger en toalett med dusch som minskar risken för köbildning under morgonrutinerna.
  Klinkergolv och kakel på väggar.
  Badrummet är utrustat med en duschhörna, termostatblandare, duscharmatur, toalettstol,kommod med tvättställ, engreppsblandare, spegelskåp med belysning, handdukskrokar och toalettpappershållare. Plats för handdukstork.

  - TVÄTTSTUGA
  Tvättrummet är utrustat med modern tvättmaskin och torktumlare av bästa miljöval. I de större hustyperna finns en separat grovingång.
  En uppskattad tillgång när blöta och leriga familjemedlemmar kommer hem efter lek och idrottande.
  Klinkergolv och målad väv på vägg.
  Tvättstugan är utrustad med en laminatbänkskiva med infälld rostfri ho, engreppsblandare, tvättmaskin, torktumlare, frånluftsvärmepump.
  Skåpsnickerier enligt ritning, elcentral och mediacentral.
  Mätare och fördelning för tappvatten.

  - KÖK
  Köket har halvöppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för sex till åtta sittande. Här finns bra arbetsytor med bänkskiva, keramisk spishäll, integrerad diskmaskin samt kyl- och frysskåp. Ugnen är belägen under spishällen.
  Målade väggar och ekparkett på golv.
  Skåpsnickerier enligt ritning från Marbodal, bänkskiva, engreppsblandare, bänkbelysning, kyl- och frysskåp, keramisk spishäll, integrerad diskmaskin, ugn/microvågsugn, köksfläkt med belysning, fönsterbänkar av sten.

  - VARDAGSRUM
  I vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som separat matplats. En altandörr leder ut mot den egna uteplatsen och tomten.
  Ekparkett och målade väggar.


  VÅNINGSPLAN

  - SOVRUM 1-3
  Det största sovrummet är välförsett med garderober och har även plats för arbetshörna. I radhuset på 93 kvadratmeter får det stora sovrummet en generös och praktisk skjutdörrsförvaring med grundinredning från Elfa som du själv kan utveckla vidare. De mindre sovrummen rymmer både lek och förvaring.
  Ekparkett och målade väggar
  Förvaring enligt ritning.

  - BADRUM
  Det helkaklade badrummet har klinker på golvet och rymmer badkar, kommod med tvättställ samt toalett.
  Helkaklat badrum med golvvärme utrustat med badkar, termostatblandare med pip och duscharmatur, kommod med tvättställ och engreppsblandare, spegelskåp med belysning, handdukskrokar, toalettpappershållare, toalettstol,golvvärme. Plats för handdukstork.


  TRÄDGÅRDEN
  Huset har en härliga uteplatser, altan och gräsytor. Här finns också ett praktiskt förråd för trädgårdsredskap,leksaker och utemöbler.
  Finplanerad framsida med entrédäck, häck, gräsmatta, planteringsyta, betongplattor och stenmjöl. Tillval har gjorts med stor altan och gräsyta.


  PARKERING
  Alla radhus har en egen parkeringsplats på uppfarten framför entrén.

  MATERIAL
  Materialvalen i alla hem är genomgående av hög kvalitet. Parkettgolv i ek är standard i alla rum utom våtrum och hall som har klinkergolv. Radiatorer finns på de övre planen medan golvvärme värmer fötterna på de nedre planen och badrummet på övervåningen. A-klassade vitvaror och snålspolande
  blandare ingår liksom inbyggd spishäll och ugn. Helintegrerad diskmaskin och ugn finns på plats redan när du flyttar in.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  93 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Biarea
  2 kvm
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Upplåten mark
  Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten) enl ritning.
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i bottenplan samt i badrum på övervåning. Vattenradiatorer på övervåning.

  Frånluftsvärmepumpen evakuerar luft från tvätt, våtrum och kök. I husen på 123 kvm även från klädkammaren. Tilluft genom ytterväggsventiler på bottenvåning. Tilluft övervåning genom ytterväggsventiler bakom radiatorerna. Separat imkanal från spisfläkten.
TV/Internet
 • Området är anslutet till TeliaSoneras fibernät. Gemensamt abonnemang tecknas av bostadsrättsföreningen.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Plats för ett fordon kommer att finnas utanför det egna radhuset
Ekonomi
 • Avgift
  4 352 kr/mån
 • Uppvärmning
  600 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  1 000 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Posten uppvärmning avser kostnad för uppvärmning av hus och varmvatten. Husen är anslutna till vattenfalls elnät. Eget abonnemang tecknas separat.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,8055
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  inkl vatten, TeliaSoneras fibernät (TV, Tele, Data). Gemensamt abonnemang tecknas av bostadsrättsföreningen.
Föreningen
 • Benämning
  Höstdagjämning.
 • Allmänt
  Brf Höstdagsjämning i bostadsområdet Årstiderna är en bostadsrättsförening som bildades 2016.
  Husen färdigställds 2017 och inflyttning sker i etapper under 2017-2018.
  Föreningen innehar 50 bostadsrätter placerade i 4 radhuslängor samt ett antal friliggande hus.
  Inom föreningen kommer samtliga hus att ha en parkeringsyta utanför det egna huset och de större husen möjlighet till carport.
  Inom området planeras det för en central lekplats.

  I månadsavgiften ingår vatten och TeliaSoneras fibernät (TV, Tele, Data). Gemensamt abonnemang tecknas av bostadsrättsföreningen.
  Tillkommande avgifter är förbrukningsel samt elkostnad för värme och uppvärmning av vatten.

  Varje radhus har även en egen uteplats på fram och baksida av huset.
Området
 • Nyetablerat område med ny bebyggelste på Nedersta ängar. Det naturnära bostadkvarteret Årstiderna med radhusbebyggelste i närheten av äldre villaområde erbjuder familjärt boende med grönytor mellan kvarteren och en central lekpark med sandlåda, gungor och andra lekredskap. Strax utanför finns orörd skog och ängar.
  Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
  Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna.
  För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
  Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.
 • Kommunikationer
  Ca 2 km till pendeltågsstationen i Västerhaninge eller Krigslida som inom 30 min når Stockholms City eller Nynäshamn.
  Inom snar framtid planerar kommunen för bussar i området som kommer att trafikera från pendeltågsstationen.
  För den bilburne passerar väg 73 strax intill området där du tar dig till Stockholms innerstad på endast 30 min.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

 • Sju sätt att renovera miljövänligt!
  Sju sätt att renovera miljövänligt!

  Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.