Ringvägen 84

Ringvägen 84

Slutpris

1 860 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 84


Slutpris
1 860 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Trea med låg månadskostnad i populärt område!

En superfin trea med låg månadskostnad äntligen till salu. Lägenheten erbjuder genomgående fräscha ytskikt och en hemtrevlig atmosfär med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

På Ringvägen 84 bor du i en välplanerad trea med öppna sociala ytor både i kök och vardagsrum, två stora sovrum och ett stambytt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från ena sovrummet når du balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen. Bostaden är belägen med närhet till alla bekvämligheter du kan behöva.

Ett stenkast från lägenheten finns en härlig lekplats för barnen, den populära matbutiken Din Mat och en kort promenad bort finner du Västerhaninge Centrum som erbjuder matbutiker, systembolag, apotek och ett antal restauranger. I Västerhaninge centrum finner du även pendeltågsstationen och bussar som tar dig till resterande delar av Haninge. Under sommaren är Årsta Havsbad ett populärt resemål som enkelt nås med bil eller buss på 10 minuter. Med pendeltåget når du Stockholm central på 30 minuter.

Varmt välkomna till denna härliga bostad där det bara är att flytta in och trivas!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 962 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2021-02-02

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2021-02-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.