Åkervägen 10

Åkervägen 10


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Åkervägen 10Ribby— Västerhaninge— Haninge

Ljus 4:a med balkong i populära Ribby!

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a som ligger i idylliskt område med vacker natur utanför porten!
Här finner man ett bekvämt boende med stambytt badrum, fantastisk balkong och generöst vardagsrum. I samma port finns tillhörande förråd och genom föreningen ingår gratis parkeringstillstånd.

Lägenheten har ett genomgående generöst ljusinsläpp och köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Från balkongen finns utsikt över den välskötta innergården som bland annat bjuder på en trevlig lekplats, körsbärsträd, äppelträd och ett mäktigt kastanjeträd. Man kan smidigt ta sig till Årsta Havsbads vackra omgivningar och bad samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till stan.

Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har även kolonilotter utanför fastigheten som boende kan hyra. Ribby är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm.


Boarea
79 kvm
Avgift
6 979 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-18

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Åkervägen såldes av oss 2023-11-18. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åkervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad