Åkervägen 8

Åkervägen 8

Slutpris

1 700 000 kr


Västerhaninge - Ribby— Västerhaninge— Haninge

Åkervägen 8


Slutpris
1 700 000 kr

Västerhaninge - Ribby— Västerhaninge— Haninge

Ljus & rymlig 4:a med söderbalkong!

För familjen med höga krav på sitt boende finns nu denna stilrent renoverade 4:a med södervänd balkong i högt och fritt läge. Bostaden har under de senste åren renoverats och karakteriseras av ljus och rymd samt passar den stora och bekväma familjen som önskar bosätta sig på en lugn adress med naturen omkring sig och närhet till bra service, kommunikationer, skolor och barnomsorg. Lägenhetsförråd, matkällare och tvättstuga finns bekvämt beläget i samma port.

Brf Ängen är en välskött HSB förening bestående av 176 lägenheter. Inom föreningen finns allt från tvättstuga, till föreningslokal med övernattningsrum, hobbyrum samt kolonilotter för den med gröna fingrar. Närområdet erbjuder gott om grön och strövområden, utsökta lekplatser samt närhet till flertal hobbyaktiviteter.
Bostaden är belägen med promenadavstånd till Västerhaninge centrum men allehanda närservice samt pendeltågsstation för smidig kommunikation till bl.a. Stockholm city. Strax intill bostaden finns en väl uppskattad Coop butik och en mysig restaurang.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
79 kvm
Avgift
7 293 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Åkervägen såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åkervägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.