Aspvägen 12 / Västerhaninge / Haninge

Centralt belägen familjevilla med garage

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
142/12 kvm
Driftkostnad
30 350 kr/år
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Aspvägen såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Aspvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Västerhaninge ligger denna fina 60-tals villa med de stora, renoveringskostnaderna bakom sig som ett nytt tak, maskinpark, isolerglas fönster, två renoverade badrum samt ett nytt ekonomiskt uppvärmningssystem.
Fastigheten är pantsatt för 3 927 000 SEK (stor fördel för köparen då inga eller ytters få nya pantbrev behöver köpas).
Fastigheten belägen på en familjär återvändsgata erbjuder eftertraktade villafaktorer med sina 4-5 rok, härliga sällskapsytor, bastu, braskamin två renoverade badrum och ett garage samt 3-4 sovrum. Generösa umgängesytor erbjuds även på den fina tomten med plana gräsytor och uppvuxen trädgård. Mer kuperade naturytor finns bakom huset där även vedbod och redskapsbod finns. Lättskött tomt samt naturlig pulkabacke för de små finns på den egna tomten.
Kort gångavstånd till såväl utmärkta kommunikationer, barnomsorg och närservice.

Här bor den mindre familjen i en lugn villaidyll med uppskattad närhet till såväl fritidsaktiviteter som bekväma kommunikationer. Med endast 5 minuters gångavstånd nås flertal skolor, service i Västerhaninge Centrum och pendeltåg som inom 30 minuter når Stockholms innerstad. I närheten finns både ridskola och golfanläggning samt Hanvedens idrottsplats med bl.a utegym och ishall. Härlig badplats finns med cykelavstånd bort i Årsta Havsbad och underbara stunder i svampskogen väntar endast bakom knuten.

Välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration