Björnvägen 30 - HISS / Västerhaninge / Haninge

I hus med HISS och söderbalkong

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 454 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnvägen 30 - HISS såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enastående tillfälle att förvärva denna bostadsrätt med ett av områdets bästa lägen, högst upp i hus med hiss och inglasad söderbalkong.
Lägenheten med sina rymliga och väldisponerade 83 kvm erbjuder generösa och ljusa ytor med 2-3 sovrum, stort vardagsrum och kök med stor matplatsyta samt badrum med full maskinell utrustning. Praktiskt förråd finns beläget i bostaden vilket även kan användas som ett extra sovrum vid behov.
Utanför bostaden väntar härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter.

Bekvämt belägen på populära Björnvägen intill Hanvedens idrottsplats med fotbollsplan, ishall och utegym och med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Ett par hundra meter bort finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor däribland nya Åbyskolan (F-6). Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande, Perfekta kommunikationer erbjuds med buss 844 som passerar strax utanför bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Passar barnfamilj som pensionär - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.