Gränsvägen 48 / Västerhaninge / Haninge

Villa Björkudden - med anor från tidigt 1930-tal

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea/biarea
139/77 kvm
Driftkostnad
50 813 kr/år
Tomtarea
1 578 kvm
Rum
6 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-09-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Gränsvägen såldes av oss 2017-09-15. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med anor från tidigt 1930-tal söker nu denna fantastiska välvårdade fastighet nya ägare. Villa Björkudden är belägen centralt i Västerhaninge på Nynäsvägen/Gränsvägen och är en gedigen villa om 139+77 kvm med ett garage på totalt 30 kvm. Känslan av 30-tals arkitektur är påtaglig och villan utmärker sig med tidstypiska detaljer så som vackra fönster, flertal rymliga rum och en källarvåning med stort potential. Villan är välvårdad och har de senaste åren rustats upp med allt från nya tak, vattenledningar, fiberindragning och stilrent badrum.

Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor och förutom en stor och mycket tilltalande vardagsrumssalong och matsal med underbart ljusinsläpp finns här en trevlig altan framför husets entré. Därutöver finns ett renoverat badrum samt stort sovrum och rymlig klädkammare. Våningsplanet består av ett stort sovrum med ingång till privat wc samt ett allrum som med små medel kan byggas om och nyttjas som sovrum. Det mycket generösa källarplanet är som skapt för familjen med hobbyaktiviteter, här finns gott om förvaringsytor, tvättstuga och ett stort hobbyrum.

Tomtytan på 1578 kvm breder majestätiskt ut sig och här finns fina plana gräsytor, flera fruktträd samt växthus. Två infarter finns, en från Nynäsvägen och en från Gränsvägen, i dagsläget är det infarten från Gränsvägen som nyttjas.

Fastigheten, placerad i närheten av Västerhaninge bygdegård, utmärker sig med sitt centrala läge, mitt i Västerhaninges villa idyll med närhet till både Ribby förskola och Ribby grundsskola samt utsökta kommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms storstadsbrus. Det är mindre än 1 km till Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud och för den hästintresserade finns Blåkulla ridanläggning endast ett par hundra meter bort.
Flertal golfanläggningar ligger i närheten såväl som idrottsanläggningar och härliga badupplevelser erbjuds vid Årsta havsbad.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats och en unik köpchans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration