Ringvägen 98

Ringvägen 98

Slutpris

1 635 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 98


Slutpris
1 635 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Rymlig 3:a med renoveringsbehov på trivsamma Ringvägen!

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a med hörnläge högst upp i huset, med balkong och stambytt badrum. En unik möjlighet att sätta sin egen prägel på en oslipad pärla med behov av renovering.

Hörnläget som lägenheten har gör att man har fönster i tre väderstreck, inklusive ett i badrum vilket inte är alltför vanligt. Detta ger ett generöst och genomgående ljusinsläpp. Balkongen ligger med utgång från sovrummet och har fri utsikt. Genomgående för lägenheten är goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som kök samt sovrummen, dessutom finns tillhörande källarförråd. Köket har generösa utrymmen med plats för större matplats och fint ljusinsläpp även här.

Området kring Ringvägen erbjuder många fina lekplatser och natur med härlig grönska. Det är den perfekta möjligheten om man önskar ett lugnt boende med närhet till kommunikationer i form av pendeltåg och buss samt Västerhaninge Centrum, en promenad på ca 10 minuter. Skola och förskola finns i närområdet med den nybyggda Åbyskolan och Åbyhallen inom gångavstånd.


Boarea
72 kvm
Avgift
4 076 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-10

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-02-10. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.