Brännbolevägen 11

Brännbolevägen 11

Slutpris

4 670 000 kr


Vätö - Håknäs— Vätö— Norrtälje

Brännbolevägen 11


Slutpris
4 670 000 kr

Vätö - Håknäs— Vätö— Norrtälje

Sommardröm i attraktiva Håknäs på Vätö i vackra Roslagen med båtplats.

Välkommen till Brännbolevägen 11 på attraktiva Vätö - Håknäs! Mysigt fritidshus med åretrunt standard på 90 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Matplatsen finns i den nybyggda verandan med fönster i tre väderstreck. Centralt placerat i huset finns en mysig öppen spis. Fastigheten har genomgående hög standard. Huset har två sovrum där det ena lätt kan delas av till två om så önskas. Komplementhuset är uppdelat i två delar, dels en bastu (vedeldad) samt ett mysigt gästrum.
Vacker lättskött natur- och trädgårdstomt som är bilfri, insynsskyddad och solig. Vidare på tomten finns en lekstuga samt ett förråd. Tomten är barnvänlig med stora gräsytor.
Med badrocksavstånd (450 m) från huset går ni ner till den fina badstranden och bryggan, där båten får ligga skyddat i havsviken. Här har ni en egen båtplats med Y-bom. Det finns fina promenadstråk i skog och ängsmark in på knuten, även bra svampskog.På cykelavstånd finns välsorterad matbutik (post och systemombud) och busshållplats bara ca 150 meter från huset. Fastigheten har ett mycket bra läge till Vätös enda kommunala bad med sandstrand. På promenadavstånd finns vår trevliga ökrog, Norrgärdet Restaurang& Catering.

Att ta sig till Vätö är enkelt genom broförbindelsen. Ungefär 2 km bort finns ångbåtsbryggan där SS/ Blidösund lägger till på fredagar sommartid med anslutning från Stockholm. Kommunalt reser ni lätt med buss till Norrtälje som stannar ett stenkast bort. Perfekt för gästerna som vill hälsa på!
Från bryggan tar du dig snabbt till både Norrtälje gästhamn och Roslagens fantastiska skärgård, med sommarrestauranger såsom Arholma, Fejan och Lidö Värdshus på nära håll, samt många kobbar och badöar.

Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbygd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Vätö i Roslagen!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
15 250 kr/år
Tomtarea
2 826 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-04-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Brännbolevägen såldes av oss 2021-04-30. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Brännbolevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.