Utveda hamnväg 30

Utveda hamnväg 30

Slutpris

2 150 000 kr


Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 30


Slutpris
2 150 000 kr

Vätö— Norrtälje

Välskött och vinterbonat fritidshus med WC

På en stor, plan och solig trädgårdstomt om 2213 kvm ligger detta fina välvårdade, vinterbonade fritidshus om 60 kvm med WC och vacker sjöutsikt över lugn badsjö.

Tomten har stora gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar, en del buskar och vackra berg i dagen. Läget hör till de absolut bästa i området med vacker sjöutsikt från både husen och tomten samt gräns mot allmänning åt två håll som ger avskildhet. Från tomten når man lätt badsjön och promenadvägen runt den via en stig om ca 150 m.

Huset har genomgående renoverats 2012 med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt invändigt. Här möts man av en ljus hall med plats för avhängning. Nyrenoverat badrum 2012 av fackman med grå plastmatta, ljus våtrumstapet, handfat, dusch och WC (vakuum toalett). Båda sovrummen har ekparkett och vita väggar samt fönster. Köket som också renoverats 2012 har ekparkett samt vita väggar, vita skåp, inbyggd induktionshäll, ugn och kyl/frys i rostfritt. Det ljusa härliga vardagsrummet har stora glasytor, braskamin och utgång till altanen under tak.

Här finns även ett välskött gästhus om 30 kvm med sommarvatten, kök, badrum med WC och bastu samt friggebod/förråd om ca 15 kvm.

I Utveda finns både ett fint välordnat barnbad i utvedaträsket (ca 150m) och en strand och båthamn med möjlighet till båtplats vid vätösund.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
22 092 kr/år
Tomtarea
2 213 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda hamnväg såldes av oss 2017-04-10. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.