Vätöbergsvägen 46

Vätöbergsvägen 46

Slutpris

3 525 000 kr


Vätöberg— Vätö— Norrtälje

Vätöbergsvägen 46


Slutpris
3 525 000 kr

Vätöberg— Vätö— Norrtälje

Med strålande sjöutsikt i västerläge

Välkommen till ett härligt sjöläge med strålande sjöutsikt i perfekt västerläge från en fin natur/trädgårdstomt om 1905 kvm med ett välvårdat fritidshus om 54 kvm med vattentoalett.

Huset har två bra sovrum, ett större och ett mindre, kök i öppen plan mot vardagsrum och ett badrum med dusch handfat och vattentoalett. Från vardagsrummet, matplatsen, altanen och det ena sovrummet har man en härlig utsikt över vattnet, båtbryggan och bastun vid strandkanten. I vardagsrummet finns en murad öppen spis och utgång till den stora altanen i söder och väster delvis under tak, där man kan se solen gå ner över vattnet. På tomten finns även två gästhus om 20 respektive 10 kvm samt en liten jordkällare för ölen och färskpotatisen. Byggrätt enligt detaljplan är 80 plus 40 kvadratmeter samt Friggebod och Atterfallshus.

Den strandnära tomten har en stor plan yta kring huset med en fin gräsmatta för lek och spel, lättskötta planteringar och insynsskyddande buskar. Den bakre delen av tomten består av naturtomt med berg i dagen och en några fina tallar. Från tomten når man enkelt badet, den delade bastun och den gemensamma båtbryggan på andra sidan vägen. Från Mörkviken når man snabbt ut i en vacker skärgård med många fina badöar, stränder och sjökrogarna på Barnens Ö, Lidö, Arholma m.m.

Välkommen till ett härligt sjöställe!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
15 408 kr/år
Tomtarea
1 905 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vätöbergsvägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Vätöbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.