Vätöbergsvägen 46 / Vätöberg / Vätö / Norrtälje

Med strålande sjöutsikt i västerläge

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
15 408 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vätöbergsvägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Vätöbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vätöberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett härligt sjöläge med strålande sjöutsikt i perfekt västerläge från en fin natur/trädgårdstomt om 1905 kvm med ett välvårdat fritidshus om 54 kvm med vattentoalett.

Huset har två bra sovrum, ett större och ett mindre, kök i öppen plan mot vardagsrum och ett badrum med dusch handfat och vattentoalett. Från vardagsrummet, matplatsen, altanen och det ena sovrummet har man en härlig utsikt över vattnet, båtbryggan och bastun vid strandkanten. I vardagsrummet finns en murad öppen spis och utgång till den stora altanen i söder och väster delvis under tak, där man kan se solen gå ner över vattnet. På tomten finns även två gästhus om 20 respektive 10 kvm samt en liten jordkällare för ölen och färskpotatisen. Byggrätt enligt detaljplan är 80 plus 40 kvadratmeter samt Friggebod och Atterfallshus.

Den strandnära tomten har en stor plan yta kring huset med en fin gräsmatta för lek och spel, lättskötta planteringar och insynsskyddande buskar. Den bakre delen av tomten består av naturtomt med berg i dagen och en några fina tallar. Från tomten når man enkelt badet, den delade bastun och den gemensamma båtbryggan på andra sidan vägen. Från Mörkviken når man snabbt ut i en vacker skärgård med många fina badöar, stränder och sjökrogarna på Barnens Ö, Lidö, Arholma m.m.

Välkommen till ett härligt sjöställe!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration