Frediksstrandsvägen 16

Frediksstrandsvägen 16

Slutpris

3 200 000 kr


Vaxholm

Frediksstrandsvägen 16


Slutpris
3 200 000 kr

Vaxholm

3 rok i populära Fredriksstrand

Denna charmiga lägenhet med gavel-läge har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. De stora fönstren öppnar upp för ett fantastiskt ljusinsläpp.
Två fina sovrum med fönster mot skogen, förråd som även kan nyttjas som kontor eller barnrum samt nyrenoverat badrum med badkar.


Bostaden ligger en kort promenad från Vaxholms stadskärna med restauranger och butiker. Ett stenkast ifrån lägenheten hittar vi ICA, busshållplatsen och Kronängsskolan. Nedanför Fredriksstrandsvägen finns badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Med endast en kort promenad till båtbryggan når du pendelbåten som tar dig in till Stockholms City. Varmt välkommen!


Boarea
78.4 kvm
Avgift
4 671 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Frediksstrandsvägen såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Frediksstrandsvägen.

Boka värdering

Sandra Rosenblom

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.