Fredrikstrandsvägen 8

Fredrikstrandsvägen 8


vaxholm

Fredrikstrandsvägen 8vaxholm

OPTIMALT LÄGE | ÖPPEN PLANLÖSNING | NATURNÄRA

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Fredriksstrandsvägen som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och harmoniskt boende. Här är några höjdpunkter som du definitivt kommer att älska:

OPTIMALT LÄGE
Fredriksstrandsvägen är känt för sin perfekta kombination av naturskönhet och närhet till staden. Med utmärkta kommunikationer i närheten har du enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen.

ÖPPEN PLANLÖSNING
Lägenheten har en rymlig och öppen planlösning som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Den generösa ytan gör det enkelt att skapa olika avdelningar för vardagsrum, matplats och kök, perfekt för umgänge med familj och vänner.

TREVLIG UTEPLATS
För solälskaren är denna lägenhet en riktig pärla. Den stora uteplatsen erbjuder ett strålande solläge där du kan njuta av härliga sommardagar, grilla med vänner eller bara koppla av med en kopp kaffe och njuta av solens strålar.

NATURNÄRA
Om du älskar naturen har du hittat rätt. Fredriksstrandsvägen omges av vacker natur och grönområden som inbjuder till promenader, löpning eller cykling. Det finns också närhet till parker och rekreation, perfekt för den som älskar att vara utomhus.

Denna lägenhet är en sällsynt möjlighet som inte får missas. Om du söker det perfekta hemmet med utmärkta kommunikationer, en naturnära omgivning, en öppen planlösning och en stor uteplats i solläge, då är Fredriksstrandsvägen platsen för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva denna fantastiska bostad personligen. Välkommen hem!

Reg. Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson
Tel 0739-85 27 72


Boarea
78 kvm
Avgift
4 269 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Fredrikstrandsvägen såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i vaxholm samt även på Fredrikstrandsvägen.

Boka värdering
Wictoria Nilsson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad