Brännuddsvägen 1 / Rindö / Vaxholm

Att bo, att leva - med segelfartyg utanför fönstret. Endast 45min till innerstan!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2017-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännuddsvägen såldes av oss 2017-10-27. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Brännuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Öppna upp dubbeldörrarna och kliv in på den nyslipade ekparketten. Möt den generösa takhöjden och skymta ett segelfartyg som åker förbi sovrumsfönstret. Jag hälsar er välkomna till Brännuddsvägen 1!

En hemtrevlig bostad om 2 rok som har ytskiktsrenoverats och stambytts under 2017. Här möts vi av en fantastisk sjöutsikt, från såväl sovrum som vardagsrum. Utsikten berättar att vi befinner oss i Stockholms skärgård, med bara 45min till innerstan. Den vackra fiskbensparketten och kakelugnen för våra tankar tillbaka till den tid då huset byggdes.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan, samtidigt som du äter din frukost och är uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem, med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv.

I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola. Möjlighet för egen båtplats finns i Rindö hamn, endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Föreningen har ett antal parkeringsplatser som för närvarande ingår i avgiften enligt brf.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration