Briggvägen 6

Briggvägen 6

Slutpris

5 040 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Briggvägen 6


Slutpris
5 040 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Gavelhus med havsutsikt och braskamin i populära och barnvänliga Petersberg!

Välplanerat gavelradhus om 134 kvm i lugna och populära Petersberg, med 100 meter till badstrand.

När du kliver in i huset möts du av en ljus hall med fönster in mot köket. Nästintill samtliga väggar och ytskikt invändigt går i ljusa kulörer. Vardagsrummet har ett gediget och slipbart furugolv från Siljan samt en trivsam och värmande gjutjärnskamin från danska Morsø. Det välplanerade köket är utrustat med rostfria vitvaror. Från köksfönstret finns havsutsikt mot Södra Vaxholmsfjärden. Den praktiska tvättstugan ligger i anslutning till köket.

På övervåningen ligger två nyrenoverade master bedrooms, båda med nyinlagda furugolv. De två övriga rummen har havsutsikt i sydostläge. Båda dessa rum vetter ut mot balkongen och har dörrar som leder dit ut. I anslutning till ett av de mindre sovrummen finns en praktisk klädkammare som kan användas som walk in closet.

Badrummet på övervåningen är helkaklat och utrustat med golvvärme. El för bastu eller inomhusspa/jacuzzi är förberedd och indragen.

Baksidan är insynsskyddad och lummig med körsbärsträd, bärbuskar och odlingslådor, vilket skapar utrymme både för grillkvällar och gröna fingrar.
Rymligt förråd på husets framsida med ett extra frysskåp. I anslutning till huvudentrén på framsidan finns även en praktisk och rymlig vedförvaring.

Huset har löpande underhållits utvändigt – taken är omlagda och fasadpanel har bytts och målats nyligen (delvis på huset och helt på förrådet).

Mycket välfungerande samfällighet och skötsel av området. Gemensam hantering av fjärrvärme, vatten, garage och TV/bredband har resulterat i låga avgifter per hushåll.

Utöver husets egen tvättstuga finns även en välutrustad allmän tvättstuga på samma gata med mattvättmaskin, centrifug, stor torktumlare, mangel och torkskåp. Gemensamt garage med motorvärmare och laddstolpar för elbil. Även ett p-däck med gott om parkeringsmöjligheter för gäster.

I området finns lekpark, tennisbana och en pulkabacke. Huset ligger ett stenkast från Petersbergs båtklubb med goda möjligheter till båtplats. Närhet till Pålsundsbron och Bogesundslandet, Eriksö friluftsområde, matbutik, bensinmack, förskolor/skolor och busshållplats. Till centrala Vaxholm går du på cirka 10 minuter och till Danderyd tar det cirka 40 minuter med buss. Turerna är täta och att pendla till innerstan går bra med både båt och buss.

Välkommen till skärgårdens huvudstad!


Boarea
ca 134 kvm
Driftkostnad
43 508 kr/år
Tomtarea
284 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-17

Mäklarhuset Varberg

Denna radhus på Briggvägen såldes av oss 2020-08-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Briggvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.