Sök Meny
Såld

Vaxholm / Fiskaregatan 6

Vacker och gedigen villa mitt i Vaxholms charmiga stadskärna!

Varmt välkommen till en vacker villa i 2 plan med karaktär centralt belägen i Vaxholms attraktiva stadskärna! Byggåret är år 1988. Att bo, att leva intill Vaxholms charmiga caféer, butiker och med badplats runt knuten. När vännerna anländer från stan hörs Vaxholmsbåtarnas 3 signaler och då är det perfekt att lägga gösen på grillen.

Här möts du av en generös och välkomnande hall med kvalitativa materialval som visar vägen i detta hemtrevliga boende. På entréplan finns ett charmigt och lantligt kök med plats för hela familjen. Vill man erbjuda sjöutsikt till den foliegrillade gösen från Melanders är det lämpligast att duka upp matsalsbordet intill den sprakande kakelugnen som bidrar till mysfaktorn. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt utgång till den fina balkongen där du kan njuta av sjöutsikten. Bostaden har dessutom två helkaklade duschrum, en välplanerad tvättstuga samt gott om förvaring i form av klädkammare samt förråd. Extra utrymme finns i gästhuset som ligger alldeles intill huvudhuset. Här finns även förråd med plats för trädgårdsredskap och cyklar.

Mer centralt än såhär går det inte att bo. Du har närhet till stadskärnans utbud i form av restauranger, mysiga caféer och butiker. Närheten till vattnet är en självklarhet!
Endast 45 minuter från Stockholms city, som du smidigt tar dig till med buss, bil eller båt.

Missa inte denna pärla!

Sponsrade länkar
Vaxholm
Fiskaregatan 6
Slutpris: 8 400 000 kr
Boarea/biarea: 133/28 kvm
Driftkostnad: 37 285 kr/år
Tomtarea: 376 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Fiskaregatan