Hamngatan 3

Hamngatan 3

Slutpris

3 900 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Hamngatan 3


Slutpris
3 900 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

Renoverad bostad med balkong och p-plats i garage mitt i Vaxholms charmiga stadskärna!

Välkommen till Hamngatan 3! Här bor ni på första parkett mitt i centrala Vaxholm med direkt närhet till butiker, restauranger eller varför inte en glass på hörnet?
Här erbjuds du en nyrenoverad bostad om 3 rok med balkong mot gården och parkeringsplats i garage under huset. Denna lägenhet är välplanerad med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum.
Med påkostade materialval, två fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter, fräscht badrum med tvättmaskin samt ett oslagbart läge är detta bostaden som lämnar önskelistan tom.

På balkongen kan ni njuta av solen hela dagen och den fina utsikten över Vaxholms vackra takåsar. I bakgrunden hör ni tydligt de 3 signalerna från ångbåtarna som ska vidare ut i skärgården eller ta kurs till innerstan.

Endast ett par meter till busshållplatsen. Härifrån når ni innerstan på ca 45 min och Täby på ca 15 min. Båtpendling tar runt en timme.

I månadsavgiften ingår: värme, varmvatten, kabel-tv samt bredband, källarförråd, tvättstuga och p-plats i garage. Välkommen till ett riktigt drömboende!


Boarea
ca 72 kvm
Avgift
3 379 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-19

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2020-08-19. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Hamngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.