Kulladalsvägen 17A

Kulladalsvägen 17A

Slutpris

3 250 000 kr


Kulladal— Vaxholm

Kulladalsvägen 17A


Slutpris
3 250 000 kr

Kulladal— Vaxholm

Välplanerad bostad om 4 rok med inglasad balkong och havsnära läge!

Äntligen finns möjligheten att kunna förvärva en trivsam fyra med inglasad balkong i charmiga och lugna Kulladal!

Bostaden är välplanerad och har ett rymligt kök med utrymme för matplats och utgång till den inglasade balkongen. I vardagsrummet finns ett stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus samt gott om plats för möblering och delvis öppen planlösning mot köket. Tre fina sovrum med goda förvaringsmöjligheter, fräscht badrum med badkar samt separat gäst-wc.

I närheten av huset ligger vattenbrynet med badplats och sittgrupp med grillplats. Det finns även en båtbrygga alldeles intill (Kullaskogens Båtklubb).
Med en promenad på 5 min befinner ni er vid Eriksöbadets två sandstränder. Här kan ni njuta av fina strövområden och elbelyst motionsslinga längs med vattnet. Stor lekplats finns i området. Det finns både kanotklubb och båtklubb som anordnar läger under somrarna.

Med buss 670 tar du dig enkelt till Danderyds Sjukhus där det finns många bussar samt tunnelbana som tar dig vidare in till Stockholm. Från Vaxholm tar det endast 45 min till innerstan med bil och buss. Vaxholmsbåten tar ca en timme.

I centrala Vaxholm känner du småstadsidyllen med både restauranger, caféer, butiker, systembolag, bibliotek, vårdcentral och banker.

Välkommet till ett hem att trivas i!


Boarea
82 kvm
Avgift
5 727 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-02-06

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kulladalsvägen såldes av oss 2023-02-06. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kulladalsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.