Repslagaregränd 1 A / Vaxholm

"Hemma på våran gata i stan" säger Stina i Saltkråkan!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
ca 100 kvm
Avgift
2 652 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregränd såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Repslagaregränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är också vår första känsla när vi öppnar grinden från Rådhusgatan och går in på gården samtidigt som vi hör Vaxholmsbåtens tre signaler.

Varmt välkommen till detta unika boende beläget mitt i Vaxholms stadskärna! Hemtrevlig topprenoverad lägenhet med villakänsla och egen insynsskyddad uteplats om ca 75 m² som bjuder på sol hela dagen.

Här möts du av en välkomnande entré och hall med kvalitativa materialval som visar vägen i detta trivsamma boende. Lägenheten om 100 m² har generösa gemensamhetsytor i och med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Härifrån nås uteplatsens träaltan som bjuder på gott om plats för utegrupp, grill och plats för socialt umgänge. Uteplatsen är i övrigt stenlagd vilket underlättar trädgårdsskötsel. Bostaden har flera charmiga detaljer så som ett sovrum i etage och en braskamin som bidrar till mysfaktorn. Köket är fullutrustat vinkelkök med bland annat vinkyl och köksö som inbjuder till gemensam matlagning. Bostaden har två toaletter varav badrummet är helkaklat, tre sovrum och tvättstuga. Parkering, vilket ofta är ett gissel för Vaxholmsborna under sommaren, är något du inte behöver bekymra dig för här. Två parkeringsplatser ingår i avgiften, vilka kan hyras ut om så önskas.


Mer centralt än såhär går det inte att bo. Du har närhet till stadskärnans utbud i form av restauranger, mysiga caféer och butiker. Närheten till vattnet är en självklarhet!
Endast 45 minuter från Stockholms city, som du smidigt tar dig till med buss, bil eller båt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration