Skarpöborgshöjden 10

Skarpöborgshöjden 10

Slutpris

10 000 000 kr


Skarpö— Vaxholm

Skarpöborgshöjden 10


Slutpris
10 000 000 kr

Skarpö— Vaxholm

Sekelskiftetsvilla anno 1909 i lugn skärgårdsidyll på Skarpö!

Drömmer du om en sekelskiftesvilla anno 1909 med fin utsikt och oslagbar charm i lugn skärgårdsidyll på mycket eftertraktade Skarpö? Sällan ses liknade objekt på marknaden, men nu kan drömmen äntligen bli sann! Denna vackra sekelskiftesvilla med sol från morgon till kväll erbjuder helt unikt spröjsade fönster, kakelugn, vedspis, platsbyggt kök, gedigna trägolv, glasveranda och allt vad drömmen innebär. På fastigheten finns också en carport med förråd/verkstad, gästhus samt lekstuga.

Skarpö ligger endast ett stenkast från Vaxholms stadskärna med allt vad den har att erbjuda i form av restauranger, populära butiker och caféer, skolor, gym etc. Bilfärjan (tät färjetrafik med över 200 turer/dygn) tar dig snabbt ut till en mycket trygg och lugn skärgårdsmiljö på Skarpö. Här bor man granne med vacker natur -och hav, badrocksavstånd till avskilda badplatser och möjlighet till närliggande båtplats. Här lever man ett harmoniskt liv med guldkant på tillvaron med lätt pendling (varför inte utnyttja en harmonisk start på dagen med Vaxholmsbåten) till Stockholm för den som önskar!

Varmt välkommen till denna vackra skärgårdsdröm i sekelskiftesanda på mycket eftertraktade och idylliska Skarpö med ett helt privat läge. Perfekt sommarhus/weekendhus för att koppla av och ladda batterierna eller för ett idylliskt permanentboende i fullständig harmoni med närhet till bekvämligheter och allt vad Vaxholm har att erbjuda! Här vill man bo, leva och vara!

Varmt välkommen på visning!

Reg Fastighetsmäklare
Wictoria Nilsson
Tel 0739-85 27 72


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
57 009 kr/år
Tomtarea
2 480 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-06-29

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Skarpöborgshöjden såldes av oss 2022-06-29. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Skarpöborgshöjden.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.