Trossvägen 22E / Löjvik / Vaxholm

2 rok i skärgårdsidyll med balkong!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
ca 56.5 kvm
Avgift
3 571 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trossvägen såldes av oss 2020-09-29. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löjvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i populära Löjvik på Resarö, endast några minuters promenad från havet. Områdets närhet till natur är oslagbar, oavsett om det är natur, hav eller lekplatser du vill nyttja är inget långt borta. Dagis, skola och mataffär finns på gångavstånd.

I denna lägenhet bjuds på gott om öppna ytor och generösa fönsterpartier som bidrar till lägenhetens ljus och luftighet. Kök och vardagsrum ligger modernt placerade i öppen planlösning som ger plats åt härliga middagar och gemenskap. Köket går i ljusa färger med väl tilltagna ytor för förvaring och matlagning. Mysig balkong i söderläge med utsikt mot grönska. Ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt badrum med egen tvättmaskin.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Resarö

Resarö är en tätort och en 4 kilometer lång ö i Vaxholms kommun. I slutet på 1900-talet genomgick Resarö en förvandling från sommarö till villaförort med ett ökande antal permanentboende. Resarö är en av kommunens största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun.

Restauranger och service

Centralt finns ICA Nära med fullt sortiment och pizzeria, samt även restaurang Husmor Lisa. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer.

Sport och fritid

På Resarö finns skogsområdet Killingen. Killingen består av ett ca. 100 hektar stort barrskogsområde och utgörs av ett mosaikartat landskap med blandade skogstyper och topografi. Området används för idrottslektioner, motion, bär- och svampplockning samt hundrastning. Det finns även ett antal badplatser där enstaka båtar kan lägga till. Det är möjligt att cykla och gå med barnvagn på de större stigarna. Vid behov av båtplats hittar man mer info på www.resaromarina.se eller www.resarobatklubb.se.

Kommunikationer

Med ett centralt läge i skärgården har man bra förbindelser med både bil, båt och buss. Bussar går från Resarö med täta förbindelser till Tekniska Högskolan som tar ca 40 minuter via Danderyds sjukhus. Det finns även möjlighet att pendla med Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Skolor och förskolor

På Resarö finns en skola samt ett flertal förskolor. Resarö skola är en F-6-skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Här finns plats för ca 440 elever. På ön finns fyra förskolor - Överby förskola, Ytterby förskola, förskolan Äppelängen och förskolan Skärgårdsholken. Överby och Ytterby är kommunala medans Äppelängen och Skärgårdsholken är fristående förskolor. Högstadieskolan Kronängsskolan finns på Vaxön och har plats för ca 500 elever i årskurs 7 till 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.