Vasavägen 15A / Vaxön / Vaxholm

Totalrenoverad bostad om 4 rok med braskamin och Vaxholms bästa takterrass i soligt sydvästläge!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 865 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasavägen såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Vasavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns chansen att kunna förvärva en helt fantastisk lägenhet med takterrass i sydväst om cirka 35 kvm på Vaxön! Från kök och sovrum kan du se vattnet glittra.
Smakfullt renoverad med ett modernt kök som har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, tre mysiga sovrum varav två med gavelläge och fönster i två olika väderstreck, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-wc och gott om förvaringsutrymmen. I månadsavgiften ingår två parkeringsplatser och förråd.
Bostaden är belägen i en villa med närhet till allt som skärgårdens huvudstad har att erbjuda. Ett utmärkt läge med promenadavstånd till butiker, populära caféer, restauranger samt skolor, förskolor och mycket mer. Här kan barnen ta sig själva till skola och idrottsaktiviteter vilket gör det till ett lyxigt boende för barnfamiljen. Endast 45 minuter från innerstan, smidig kommunikation med såväl buss som båt. Detta är boendet som lämnar önskelistan tom. Varmt välkommen på visning av bostaden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vaxön

Vaxön är den ö i Vaxholms kommun där staden Vaxholm är belägen. Hit kommer man lätt med bil, buss och båt.

Restauranger och service

På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer. De flesta restaurangerna är belägna vid centrum och hamnen, men även mitt på ön finns en hel del att välja på. På ön finns två matbutiker - Coop och Ica. I centrum finns även övriga butiker såsom klädaffärer, leksaksaffär, färgaffär, inredningsbutiker, systembolag och annat. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns. Vaxön har även en egen biograf.

Sport och fritid

Ön har en stor och fin ishall samt nya hallar för bollspel och idrott , idrottsplats, ett flertal båtklubbar, badplatser, camping och mycket mer. Många idrottsföreningar med olika inriktning gör det enkelt att sysselsätta sig på Vaxön. Här finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikationer

Från Vaxön tar du dig med buss till Stockholms innerstad på ca 45 minuter. Bussarna går ofta och ett flertal hållplatser finns utspridda utmed väg 274. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver? Från hamnen går flera båtar som tar dig vidare ut i Stockholms skärgård.

Skolor och förskolor

På Vaxön finns fyra skolor. Vaxö skola, Kronängsskolan och Söderfjärdsskolan är kommunala och Montessori skola är fristående. Vaxö skola är en F-6 skola med fritidsverksamhet för årskurs F-3. Fritidsklubb för årskurs 4-6 finns på Storstugan, 100 meter från skolan. På skolan ryms ca 220 elever. Kronängsskolan är Vaxholms nya högstadieskola, med plats för cirka 500 elever i årskurs 7 till 9 samt för Kulturskolan. Söderfjärdsskolan är en F-6 skola med ca 330 elever. Inom skolans lokaler och verksamhet finns även fritidshemmet för årskurs F-3 samt fritidsklubben för årskurs 4-6. Montessoriskolan Vaxholm är en fristående F-6-skola med cirka 80 elever som ligger centralt intill Johannebergsparken. Förskolorna på Vaxön är många och förutom de tidigare nämnda så finns ytterligare sex förskolor att välja på.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.