Ytterbyuddsvägen 14

Ytterbyuddsvägen 14

Slutpris

11 950 000 kr


Resarö— Vaxholm

Ytterbyuddsvägen 14


Slutpris
11 950 000 kr

Resarö— Vaxholm

MODERN SKÄRGÅRDSVILLA | SEKELSKIFTESSTIL | GARAGE & GÄSTHUS

Välkommen till en fantastisk vacker skärgårdsvilla i lugnt läge på populära Resarö i Vaxholm! Här erbjuds en representativ familjevilla i sekelskiftesstil med modern standard i högsta kvalitet, stora uteplatser för sociala sammanhang, garage och fullt utrustat gästhus för generationsboende/uthyrningsdel samt endast badrocksavstånd till svalkande bad!

ENTRÉPLAN
Här möts ni av en inbjudande entréhall med gott om platsförvaring. I anslutning till entrén finns också ett rymligt badrum utrustat med dusch. Vidare in villan finner ni stilfullt allrum/matsal med vackra fönster i tre väderstreck och centralt placerad trappa till övre plan. Socialt inbjudande kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Vardagsrum med direktaccess villans stora altaner i etage inbäddad i välplanerad trädgård.

ÖVRE PLAN
Här erbjuds villans mer privata delar i form av fyra välplanerade sovrum. (Masterbedroom är något av en dröm då ni har eget badrum med dusch samt walk in closet.) Här finns också mysigt mindre allrum/tv-rum samt badrum med vackert badkar.

KÄLLARPLAN
En trappa ner finner ni ytterligare ett representativt badrum med dusch, rymligt sovrum, tvättstuga, platsbyggd walk in closet samt goda förrådsutrymmen.

Varmt välkommen till en skärgårdsdröm i sekelskiftesstil med endast badrocksavstånd till svalkande bad!

Vaxholm
Skärgårdsidyllen Vaxholm med sitt centrum på Vaxön är idag en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. Vacker natur, pittoresk småstadsidyll, möjlighet till bad och båtliv och goda kommunikationer till Stockholms innerstad är några av anledningarna till att så många vill bo i Vaxholm. Det finns gott om restauranger mysiga caféer och butiker. Njut av båtlivet med småbåtshamnen och Vaxholmsbåtarna som tar dig ut i skärgården eller in till Stockholm.

Välkommen att boka en privat visning!
Reg. Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson
Tel 0739-85 27 72


Boarea/biarea
ca 125/90 kvm
Driftkostnad
75 518 kr/år
Tomtarea
1 181 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-12-13

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Ytterbyuddsvägen såldes av oss 2023-12-13. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Ytterbyuddsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.