Henriksbergsvägen 79

Henriksbergsvägen 79

Slutpris

4 100 000 kr


Vendelsömalm— Vendelsö— Haninge

Henriksbergsvägen 79


Slutpris
4 100 000 kr

Vendelsömalm— Vendelsö— Haninge

Familjeidyll med gavelläge & garage!

Med ett eftertraktat gavelläge och fristående garagebyggnad står nu Henriksbergsvägen 79 till försäljning. Fastigheten har under många år ägts av en och samma ägare och genomgått flera bra renoveringar som t.ex nya fönster, värmesystem, badrum och kök.
Huset erbjuder idag 3 st sovrum där stor potential finns för den stora familjen att enkelt bygga om och få upp till 6 st sovrum. Två badrum, tvättstuga och ett socialt samt öppet kök mot matsal står till förfogande såväl som underbara vistelseytor utomhus oavsett om du väljer att placera solstolen på någon av träaltanerna som omringar huset eller på den härligt plana trädgårdstomten.

Här bor du mitt i en familjeidyll på bekvämt avstånd till allt en barnfamilj kan efterfråga. Det är bl.a endast 300 - 500 m till de tre populäraste skolorna i området, Vendelsömalmsskolan, Söderbyskolan och Båtmansskolan.
Från familjevänliga Henriksbergsvägen är det endast ett par hundra meter till utsökta kommunikationer och inom 30 min nås Stockholms innerstad oavsett om du åker bil, buss eller pendeltåg. Flertal shoppinggallerior och handelsplatser finns i din absoluta närhet däribland Port 73 och Haninge Centrum med brett serviceutbud. Naturlivet i området är berikat med flera sjöar och naturstråk däribland Tyresta Nationalpark som erbjuder unika naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
25 388 kr/år
Tomtarea
637 kvm
Rum
4 rum (3-6 sovrum)
Såld
2020-02-06

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Henriksbergsvägen såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Henriksbergsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.