Klarabergsvägen 22a / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Mycket stilren och renoverad 4:a

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
104,5 kvm
Avgift
5 484 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klarabergsvägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Klarabergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett enastående läge, intill service, skola och kommunikationer, finns nu denna mycket stilrena 4:a om hela 104,5 kvm med genomgående påkostade renoveringar gjorda 2016-2019. Lägenheten disponerar över väl tilltagna rum, påkostat kök, balkong med utsikt över bilfri innergård samt två stycken klädkammare och gott om förvaringslösningar finns att tillgå. Lägenheten karakteriseras av vackra golv, ljusa väggytor samt härligt ljusinsläpp från stora fönster.
På Klarabergsvägen bor familjen bekvämt nära service och utmärkt busskommunikation till bl. a Gullmarsplan. Barnomsorgen är välordnad med mindre än 100 meter till förskolan Tjädern och Vendelsömalmsskolan (f -9). Närliggande och välsorterad Coop butik är belägen några meter bort och det är endast 5 minuters bilavstånd till flera av Haninges stora handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum, båda med brett serviceutbud.

Brf Anden är en betrodd och välmående förening om 252 lägenheter. Inom föreningen finns gym, bastu och föreningslokal. Varje gård har en fin och väl underhållen lekplats och härliga naturområden som Tyresta Nationalpark ligger alldeles runt hörnet.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vendelsömalm

Vendelsömalm är en familjeidyll belägen i expansiva Haninge kommun. Här finns närhet till alla barnens aktiviteter, utmärkta handelsplatser och smidiga kommunikationer. Med milsvida naturområden som granne kan man njuta av livets lugn endast 20 minuter från Stockholm C.

Affärer och restauranger

Närbutik finns vid rondellen vid Vendelsömalsgropen. Vidare finns ett flertal restauranger och pizzerior.

Sport och fritid

Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Kommunkation

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Skolor och barnomsorg

Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning F till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.