Lorensbergsvägen 29 / Vendelsö / Haninge

Välvårdat kedjehus med garage, i barnvänligt område!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
32 400 kr/år
Totalareal
504 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-09-10
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Lorensbergsvägen såldes av oss 2018-09-10. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Lorensbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta välplanerade kedjehus som ligger i populära Vendelsömalm med närhet till allt. Husets entréplan erbjuder generösa sällskapliga ytor med det härliga sociala vardagsrummet samt altanen på framsidan med utmärkt solläge för lata sommardagar. Matsalen bjuder in till härliga middagar med stora sällskap. På övre plan möts man av det trevliga allrummet, två rymliga sovrum och badrum med bastu. Huset har även en lagom stor tomt perfekt för barnen att leka på eller möjligheten att bygga en större altan. Det är inte allt, det finns även ett rymligt garage för den motorintresserade.

Varmt välkommen med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn