Oxhagsvägen 62

Oxhagsvägen 62

Slutpris

3 850 000 kr


Lötkärr— Vendelsö— Haninge

Oxhagsvägen 62


Slutpris
3 850 000 kr

Lötkärr— Vendelsö— Haninge

Lötkärrs bästa radhus? Högt & fritt läge!

Fantastiskt läge i Lötkärrs radhusidyll med plats för både familj och grillsugna gäster! Här finns nu chansen att flytta in i ett av Lötkärrs bäst belägna radhus, längst upp i hörnan av området, granne med skog och en bergshöjd där man ser ända bort till Drevviken. Sex rum, varav fyra sovrum. Huset är tillbyggt på ett snyggt sätt och har extra stora sociala ytor med utgång till två stora uteplatser, en för förmiddagsfikat och en för middagsdukningen. Två badrum - båda renoverade 2009 och med dusch, samt två förråd utomhus, ett på varje sida. Snyggt kök från 2015. Sammantaget ett mycket välplanerat friköpt radhus i bra & inflyttningsklart skick.

Lötkärr ligger i populära Vendelsö och ligger mellan Haninge centrum och Tyresö centrum, längst Gudöbroleden. Bra kommunikationer med bussar var och varannan minut under rusningstid och snabb resväg mot Stockholm med bil. Bussen till Gullmarsplan tar ca 25 minuter. Området gränsar också till Tyresta, en av Sveriges nationalparker, där ett rikt friluftsliv kan utövas såväl vinter- som sommarhalvåret. Flera badsjöar i närheten. På kort avstånd ligger också Sågens centrum med bl a Hemköp. Närmaste mindre centrum är annars Trollbäckens centrum med affärer, livsmedel och restauranger. I Haninge finns stora köpcentret vid pendeltågsstationen samt handelsområdet Port 73 och omtyckta ICA Maxi.

Oxhagens samfällighetsförening svarar för skötsel i området (sopor, snöröjning och skötsel) och här finns också parkeringsplatser samt garageplatser (minst en till varje radhus) samt gästparkering. Det finns också en gemensam tvättstuga, en kvarterslokal och sopsortering. Låg kostnad till föreningen.

Välkommen till Oxhagsvägen 62 på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
47 000 kr/år
Tomtarea
177 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-17

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Oxhagsvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Oxhagsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.