Oxhagsvägen 62 / Lötkärr / Vendelsö / Haninge

Lötkärrs bästa radhus? Högt & fritt läge!

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
47 000 kr/år
Totalareal
177 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Oxhagsvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Oxhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lötkärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt läge i Lötkärrs radhusidyll med plats för både familj och grillsugna gäster! Här finns nu chansen att flytta in i ett av Lötkärrs bäst belägna radhus, längst upp i hörnan av området, granne med skog och en bergshöjd där man ser ända bort till Drevviken. Sex rum, varav fyra sovrum. Huset är tillbyggt på ett snyggt sätt och har extra stora sociala ytor med utgång till två stora uteplatser, en för förmiddagsfikat och en för middagsdukningen. Två badrum - båda renoverade 2009 och med dusch, samt två förråd utomhus, ett på varje sida. Snyggt kök från 2015. Sammantaget ett mycket välplanerat friköpt radhus i bra & inflyttningsklart skick.

Lötkärr ligger i populära Vendelsö och ligger mellan Haninge centrum och Tyresö centrum, längst Gudöbroleden. Bra kommunikationer med bussar var och varannan minut under rusningstid och snabb resväg mot Stockholm med bil. Bussen till Gullmarsplan tar ca 25 minuter. Området gränsar också till Tyresta, en av Sveriges nationalparker, där ett rikt friluftsliv kan utövas såväl vinter- som sommarhalvåret. Flera badsjöar i närheten. På kort avstånd ligger också Sågens centrum med bl a Hemköp. Närmaste mindre centrum är annars Trollbäckens centrum med affärer, livsmedel och restauranger. I Haninge finns stora köpcentret vid pendeltågsstationen samt handelsområdet Port 73 och omtyckta ICA Maxi.

Oxhagens samfällighetsförening svarar för skötsel i området (sopor, snöröjning och skötsel) och här finns också parkeringsplatser samt garageplatser (minst en till varje radhus) samt gästparkering. Det finns också en gemensam tvättstuga, en kvarterslokal och sopsortering. Låg kostnad till föreningen.

Välkommen till Oxhagsvägen 62 på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.